Sunday, February 17, 2008

Fatmir Makolli Video - Melodi me cifteli

1 comment:

Anonymous said...

Edhe me këtë valle Fatmir Makolli dëshmon edhe një here se eshte instrumentisti , virtuozi dhe ekzekutuesi me i mirë i te gjitha kohrave ne qifteli. Mundesit e tij teknike arrijnë të përputhen dhe kombinohen me te gjitha orkestrat dhe instrumentet si folk , popullore edhe ashtu te muzikes simfonike ...I lumshin gishtat...